Wie is Viking Fishing Sweden?!?

Krista JanssenWie is Viking Fishing Sweden?!? Misschien is het tijd om me eens voor te stellen… Wie is het gezicht achter dit bedrijf?

Mijn naam is Krista Janssen, ik ben de vrouw van Mano Janssen die bij velen van jullie bekend is als gepassioneerd sportvisser en visgids.
Ik ben de ondernemer van ons tweeën. In Nederland was ik een succesvol IT-ondernemer en na onze verhuizing naar Zweden wilde ik ook hier een bedrijf starten en dat is Viking Fishing Sweden geworden.

Mano is een fanatieke visser en tijdens onze visvakanties in Europa heb ik gezien en ervaren wat het aanbod is aan huurboten. Met name bij het snoek-, snoekbaars- en baars-vissen miste ik de optie om zelfstandig een roofvisboot te kunnen huren. Dit kon alleen icm een gids, wat al snel aardig in de papieren kan lopen. Vanuit deze ervaringen is het idee ontstaan om daar zelf in te gaan voorzien, want goed materiaal is het halve (vis)werk!

Dit is zo’n beetje het ontstaan van m’n nieuwe bedrijf. Bedankt voor het lezen. Heb je vragen, stel ze gerust en je krijgt zsm een antwoord. Hopelijk tot ziens in Zweden!

Categories: Uncategorized